Veien til god selvtillit

Det er ingen tvil om at noen har latt seg provosere av enkelte av bildene som jeg har lagt ut på bloggen min den siste tiden. Det å provosere har aldri vært en hensikt. Kanskje personen har hatt en dårlig dag? Du er unnskyldt!

Har du noen ganger tenkt : Jeg ser virkelig ikke ut. Jeg vil gjøre alt for å få kroppen til ” jenten ” på internett? Disse tankene har jeg hatt jevnlig i flere år. Man må godta seg selv, og aldri sammenligne seg selv med andre. Prøv å sammenlign deg med deg selv – dette er veien til god selvtillit.

Jeg vil fortelle dere litt om bakgrunnen til at jeg noen ganger er sinnsykt fornøyd med kroppen min.

Jeg har tidligere vært åpen om at jeg har en slags ” spiseforstyrrelse ” og det har jeg fortsatt til en viss grad. Når ting går utrolig mye bedre da synes jeg det er fint å kunne vise det. Alle mennesker har diverse komplekser med kroppen sin. Noen føler kanskje de har for store lår, mens andre føler de har en mage som de gjerne kunne vært ” foruten “. Vi er alle forskjellige, og vi har alle våre gode og dårlige dager – uansett om man har en sykdom eller ikke.

Det som definerer oss som mennesker er hvordan vi er som person – når man er sammen med venner og bekjente. Jeg har lært å ikke bry meg om noen skulle sagt noe stygt om meg – fordi jeg vet hvor hvordan jeg er som menneske. Vi er alle forskjellige både du og jeg. Men er det en ting vi alle har til felles så er det at vi alle har gode og dårlige dager.

De dagene man er fornøyd med seg selv må man aldri være redd for å vise det – uansett om andre liker det eller ikke!

2 kommentarer
    1. Jeg personlig mener at selvtillit ikke har noe med utseende å gjøre 😁 Ofte kan de vakreste personene ha dårlig selvtillit og de mindre pene ha god. Rart med det hvordan personer kan endre seg etterhvert som man blir kjent med dem også. Jeg har blitt kjent med personer jeg ikke har synes vært noe særlig å hvile øynene på.. også etterhvert blir det dem jeg synes er flottest. Personlighet og utstråling har så utrolig mye å si!😄

Siste innlegg