Ukens oppturer og nedturer

Akkurat nå : Sitter jeg i sofaen å forguder stuen vår! Jeg er så klar for å pusse opp / style hele leiligheten.

Ukens tv / serie : Jeg har hatt veldig lite tid til å se på tv, men jeg må følge med på : Eventyrlig Oppussing, Farmen, Torpet og selvfølgelig : Skal vi danse.

Ukens innkjøp / samarbeid : Finner du HER. og HER. Det er mye jeg ikke har tatt bilder av, men det kommer etterhvert. Bortsett fra det vil jeg vise dere noen kjempe fine lykter som jeg kjøpte i forrige uke.

Ukens opptur : Er at Leah har høstferie + at soverommet hennes er malt ferdig. Fargen ble helt nydelig, og vi er så fornøyde, selvom det gjenstår litt shopping.

Ukens nedtur: Er at stuen har vært ” katastrofe ” i 2 dager. Tingene til Leah måtte vi ta ut i stuen ( for å male ) men nå er det heldigvis på plass igjen! Bortsett fra det har jeg ikke hatt noen nedturer – livet er skikkelig fint.

Ukens tanke : Er at vi burde ha en vaskehjelp. Er det noen som melder seg frivillig?

Ukens tlf samtale ( når jeg snakker i tlf med pappa. ) Meg : Blir du kjent med noen nye krekere? Atle : Det heter ikke krekere – det heter grekere. Pappa : Mulla Kreker ligger rett ved siden av oss på stranden. Meg : Du kødder?

Ukens krangel : Jeg og Atle krangler nok ganske sjeldent ( i forhold til før. ) Denne uken har vi ikke hatt noen krangler så det er veldig bra.

Ukens mest leste blogginnlegg er : Hårtrender 2019. Innlegget finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg