Uken som gikk

Akkurat nå : Ser jeg på fotball, mens jeg skriver blogginnlegg.

Ukens film : Igår så jeg en film som var helt RÅ! Det er en av de beste filmene jeg noensinne har sett, og den heter Con Air! Lov meg at dere ser den! Denne uken har jeg sett minst 10 ulike filmer, så jeg kan gjerne lage ett innlegg om hver enkelt – hvis dere ønsker det?

Ukens tv / serie : Glow Up og Farmen. Egentlig så følger jeg ikke så mye med på Farmen, men kampen må jeg ha med meg!

Ukens favorittantrekk: Jeg er veldig glad i sort, og jeg elsker mye tilbehør! Dette antrekket elsker jeg – enkelt og greit!

Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg synes disse to fargene er helt nydelige sammen! Noen synes kanskje det kan bli litt mye, og som dere ser kommer skjerfet godt frem ( med tanke på fargevalget. ) Dette er ett bilde som er tatt i forbindelse med ett skuespill – der jeg er Maria i Betlehem. For å være helt ærlig så synes jeg vi ligner, så hva synes dere?

Ukens innkjøp / samarbeid : Bilde nedenfor er fra Foto Knutsen, og dette er ett bilde som Atle har tatt selv. Han har også fått  noen ting til det nye kameraet ( fra en annen nettside ) og det kommer på bloggen om ikke så lenge til.

Denne uken har jeg nesten ikke shoppet, men heldig som jeg er har jeg fått noen kjempe fine pakker. Jeg har fått ett skjerf, en bukse, og en nydelig jakke + litt interiør ( bilder kommer etterhvert. )

Vel, nå har jeg i det minste fått på plass ett bilde, og det er jeg veldig fornøyd med.

Jeg er også veldig fornøyd med dette.

Ukens opptur og nedtur : Jeg har vært ganske forkjølet, og i tillegg har jeg hatt feber, så det er nok helst nedturen. Oppturen er at jeg endelig begynner å bli frisk!

Ukens hår : Jeg har ” bestilt ” enda en pakke med extensions ( clips ) så det kommer i løpet av uken, så midlertidig blir det dette!

Ukens favoritt leppestfit : Jeg elsker denne leppestiften ( fra Christian Dior. ) Selvom den er litt rosa – i forhold til de andre fargene som jeg har på klærne mine. Jeg måtte bare prøve den på slutten av noen bilder, og jeg må virkelig si at jeg ELSKER den!

Ukens mest leste blogginnlegg finner du : HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg