Uken som gikk

Akkurat nå : Skriver jeg blogginnlegg mens jeg ser på tv.

Ukens tv / serie : Jeg har ikke sett så mye på tv, men jeg følger fortsatt med på : Glow Up, Funkyfam, Farmen, Torpet og selvfølgelig : Skal vi danse. Jeg er så glad for at Aleksander og Nadya stakk av med seieren – for det var så sinnsykt fortjent.

Ukens hår, stil og fargekombinasjon : Først og fremst må jeg bare si at jeg elsker håret mitt på dette bilde. Jeg synes også at antrekket er veldig fint, og som dere vet er rødt og sort en sikker vinner! Tips : Hold deg til få farger når du skal sette sammen ett antrekk!

Dette antrekket synes jeg også er veldig fint : Som flere kanskje vet er hvitt en ” farge ” som fremhever, og da synes jeg det kan være fint å droppe bh `n. Tips : Ta gjerne på deg en bukse som er mørkere enn overdelen, for på den måten vil man kunne få dybde i forhold til antrekket.

Ukens innkjøp / samarbeid : Denne uken har jeg ikke prioritert å legge ut ting som jeg har fått sponset, og jeg har heller ikke lagt ut så mange innkjøp. Jeg skal samle sammen alt senere, også viser jeg dere alt i kveld.

Ukens opptur : Er at en av mine nærmeste endelig har blitt helt frisk! Jeg har vært så lei meg fordi vedkommende har vært så mye inn og ut av sykehus, men heldigvis lønner det seg med dyre medisiner.

Ukens nedtur : Hadde jeg på mandag da vi ikke hadde vann. En dag uten vann er så mye verre enn folk kanskje tror, men som sagt hadde jeg både Imsdal og Antibac. Bortsett fra det hadde jeg en nedtur på fredag ( natt ) og det har fått meg til å innse ekstremt mye. Nedturen har til syvende og sist vært ekstrem positiv, selvom det var tungt der og da.

Ukens hår : Jeg elsker tilfeldige krøller som gjerne er laget en dag i forveien! Jeg synes håret mitt har blitt skikkelig fint!

Ukens prioriteringer : Denne uken har jeg vært kjempe flink til å prioritere bloggen, selvom jeg kanskje burde ha prioritert å tatt litt bilder av ting. Ellers har jeg både vasket og klippet Matcho så nå ser han ut som en nydelig liten valp. Jeg har klippet han ganske kort, og jeg gleder meg så mye til å vise dere det fine resultatet!

Ukens mest leste blogginnlegg finner du : HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg