Uken som gikk

Akkurat nå : Skriver jeg blogginnlegg mens jeg ser på tv.

Ukens tv / serie : Jeg ble nettopp ferdige med en serie som heter Beforeigners, og den anbefaler jeg virkelig. Serien handler om mennesker fra steinalderen, vikingtida og 1800-tallet som plutselig dukker opp i vår tid. Hun som spiller hovedrollen minner meg litt om væremåten til Saga ( som spiller hovedrollen i Broen. )

Jeg har fult med på : Farmen, Torpet, Funkyfam, Glow Up, og Skal vi danse. Jeg er så glad for at både Alexander og Jørgine har kommet til finalen – de har vært favorittene helt fra første stund.

Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg har vært sinnsykt dårlig til å ta bilder av meg selv, og derfor legger jeg ved ett bilde av Sandra. Jeg synes denne stilen er kjempe fin til Sandra ( i forhold til hår, klær, sminke og farger. )

Ukens bilde : Er disse to! Jeg har også forstørret noen bilder ( fra Foto Knutsen ) men det kommer i ett annet innlegg.

Ukens innkjøp / samarbeid : Jeg elsker de nye plakatene mine, og jeg gleder meg så mye til jeg får alle opp på veggene.

Ellers er jeg kjempe fornøyd med solpudderet fra Glo. I forrige uke shoppet jeg ekstremt lite, men jeg kan vise dere noen nye gensere i ett annet blogginnlegg.

Ukens opptur : Var da ei jente kom bort til meg og sa at hun elsket bloggen min. Jeg blir så glad når folk faktisk tørr – fordi det er det ikke alle som gjør. Noen ganger føler jeg meg ekstremt trygg ( på dette med å ha en blogg ) mens andre ganger blir jeg utrolig usikker, og sånn er det nok for de aller fleste!

Ukens nedtur : Var da jeg fikk høre at vannet skulle stenges. Idag har vi vært uten vann ( noe jeg visste på forhånd ) som resulterte i at jeg like godt tok hele julevasken.

Ukens prioriteringer : Har vært å vaske ( før vannet skulle stenges. ) Jeg hadde vel ikke trodd at jeg skulle ta julevasken så kjapt, men når jeg først begynte så kunne jeg like godt gjøre meg helt ferdig. Jeg elsker når ting er gjort, og jeg liker enda bedre når jeg når jeg ligger langt foran, og det gjør jeg heldigvis nå!

0 kommentarer

Siste innlegg