Uken som gikk

Akkurat nå : Sitter jeg å skriver blogginnlegg, samtidig som jeg snakker i tlf.

Ukens tv / serie : Er uten tvil : Beforeigners.

Tenk dere : Hvordan verden hadde sett ut om mennesker fra steinalderen, vikingtida og 1800-tallet plutselig hadde dukket opp i vår tid? Det er nettopp dette som skjer, og jeg digger denne serien! Bortsett fra det følger jeg også med på : Farmen, Torpet, Funkyfam, Glow Up, og Skal vi danse.

Ukens stil og fargekombinasjon : Dette er nok ett av de planlagte antrekkene mine, med tanke på at bildene skal brukes i en bok. De fine bildene kommer på bloggen etterhvert, men her kan dere i det minste få se en liten ” smakebit ” på ett av antrekkene. Jeg synes blått, rosa og hvitt er helt nydelige farger sammen! Jeg synes også at helheten ( i forhold til alt ) er veldig gjennomført.

Ukens bilde : Dette er ukens favorittbilde – i forhold til hår, sminke, styling og tilbehør.

Ukens innkjøp / samarbeid : Jeg har ikke helt oversikt på hva jeg har kjøpt og hva jeg har fått, men det er jo en del!

Jeg har fått sponset en kjempe fin lampe til soverommet til Leah. Lampen kommer i ett annet innlegg – sammen med litt annet interiør. Ellers har jeg også fått noen klær og litt sminke ( dette kommer i ett annet blogginnlegg. )

Ukens opptur : Er at stuen endelig er HELT ferdig! Jeg er så utrolig fornøyd – for alt er så gjennomført. På lørdag hentet vi forresten det lille bordet, og idag skal vi hente det nye skapet.

Ukens nedtur : Må nok være det sinnsykt kjipe været! Jeg hater når det regner, samtidig som jeg elsker den friske luften.

Ukens prioriteringer : Denne uken har prioriteringen min vært helt på trynet! Neida – jeg er nok en typisk ” liste person ” som gjør jeg det jeg må gjøre. Jeg har sortert klærne til meg, Atle og Leah! Jeg har også vasket både sminkekoster og extensions ( clips. ) Jeg har også plukket ut noen bilder, og her kan dere få se to av bildene! Ukens prioriteringer er egentlig umulig å skrive ned på bloggen – fordi jeg må helst gjøre mest mulig i løpet av en uke.

Ukens mest leste blogginnlegg er : Finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg