Uken som gikk!

Akkurat nå : Har vi nettopp spist pølser, og jeg er SÅÅÅ kvalm! Pølser er noe som jeg aldri spiser til vanlig, og jeg skal love dere at dette var siste gangen!

Ukens film: Heter Greyhound. Jeg synes filmen var ganske dårlig ( pga litt for lite handling ) og derfor vil jeg ikke anbefale den! Under har jeg lagt ved noen bilder som jeg har tatt i løpet av uken!

Ukens stil og fargekombinasjon : Er selvfølgelig den nye shortsen! Jeg elsker både fargen, fasongen og lengden ( generelt alt ved den. )

Ukens opptur : Er at jeg endelig har funnet et skap til soverommet! Er det noe jeg virkelig trenger så er det et større klesskap. Vi skal bytte soverom ( med hun lille ) og det er etter hennes ønske. Jeg gleder meg veldig til å begynne å male, og ikke minst blir det deilig med litt større plass.

Ukens nedtur : Jeg har ikke hatt noen nedturer, men det hadde jeg idag ( takket være noen pølser. ) Det er ikke ofte jeg har nedturer, men jeg kan få det ( i forbindelse med mat ) og derfor må jeg spise den maten som jeg vet er bra for meg.

Ukens prioriteringer : Går ofte i det ” samme ” som å blogge, ta bilder, redigere bilder, svare på mail ( henvendelser ang samarbeid og lignende. ) Ellers bruker jeg mye tid på Atle, familien, husarbeid, matlaging og lignende.

Ukens mest leste blogginnlegg : Finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg