Uken som gikk!

Akkurat nå : Har jeg en liten pause fra solingen og klesvasken, og benytter derfor muligheten til å lage ett kjapt blogginnlegg.

Ukens tv serie er: Vi har dessverre ikke hatt tid til å se på serie, men det skyldes jo selvfølgelig det fine været. Vi har sett tre filmer. To av dem likte jeg veldig godt, og derfor vil jeg anbefale : Call of the Wild!

Jeg vil også anbefale en film som heter : Extraction

Er det noe jeg er skikkelig flink på så er det å finne gode filmer!

Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg elsker denne badedrakten, og kunne gjerne hatt den i alle regnbuens farger! Jeg har blitt veldig glad i den rene stilen, og det er nok en stil som dere garantert skal få se mer av!

Ukens opptur : Er at jeg har fått verdens beste styling – oppdrag, og det kommer selvfølgelig på bloggen. Jeg har fått flere oppdrag ( i forhold til styling og bilder så det er veldig gøy. ) Jeg føler meg så heldig som kan drive på med det jeg liker best!

Ukens nedtur : Nedturen er nok at jeg ikke har fått solt meg like mye som jeg har ønsket. Det hørtes kanskje ikke så bra ut, men jeg har ikke hatt noen nedturer. Jeg har det utrolig fint sammen med både meg selv, Macho, Atle og familien.

Ukens prioriteringer : Er ofte de samme prioriteringene som vi alle har i vårt daglige liv! Man står opp og tar seg en dusj. Så føner man håret, og sminker og kler seg før man spiser frokost. For meg er det viktig å prioritere utseende ( før jeg gjør noe som helst annet. ) Frokosten og lunchen er også kjempe viktig, ellers går det jo ofte i å blogge – ta bilder, svare litt på mail – redigere bilder osv. Nå som det er så fantastisk vær så prøver jeg å være flink til å lage blogginnlegg ganske tidlig eller sent på kvelden ( slik at jeg kan nyte solen, og ikke minst være sammen med de jeg er glad i. )

Ukens mest leste blogginnlegg : Finner du HER. 

Nå skal jeg ut å nyte solen, og det burde du også gjøre ( med mindre du allerede befinner deg ute. )

0 kommentarer

Siste innlegg