Uken som gikk

Akkurat nå : Har jeg nettopp hentet noen fliser som skal byttes ut mot de vi har i gangen.

Ukens tv serie er: Er fortsatt Vikings! I forrige uke hadde vi ekstremt mye å gjøre, og derfor ble det litt lite serie titting, men jeg elsker denne serien.

                                        Ukens stil og fargekombinasjon : Jeg elsker denne jakken, og ikke minst den nydelige pelsen. Dette er min favoritt vinter – jakke, og den passer til absolutt alt. Bortsett fra at klærne passer fint sammen – synes jeg sminken også er veldig fin. Det er viktig med litt selvskryt, og det mener jeg oppriktig!

Ukens opptur : Er at soverommet og gangen endelig er malt ferdig! Bildene skal dere få se etterhvert ( når sengen kommer på plass ) og når gangen er ferdig stylet. Her kan dere få se en liten smakebit av en styling på soverommet!

Ukens nedtur : Nå måtte jeg spør Atle. Meg : Vet du om jeg har hatt noen nedturer i løpet av den siste uken? Atle : Du har nok ikke hatt noen nedturer – for du lever jo i din egen interiør boble. Jeg har det veldig fint, men hvis jeg skal nevne en ting, så må det nok bli at det har vært litt kaos her ( med tanke på at vi har hatt både sengen og hagemøblene i stuen. )

Ukens prioriteringer : Har vært å få sengen inn på soverommet – uten å lykkes. Atle hadde så lyst til at vi skulle ta noen styling bilder av soverommet ( før sengen kom på plass ) og det er jeg veldig glad for at vi gjorde. Bortsett fra det har uken gått mye til planlegging – av både fliser ( til gang ) møbler, interiør og lignende.

Ukens positive : Er at vi har fått flere ulike styling oppdrag – både når det kommer til interiør, men også klær. Jeg føler meg ekstremt heldig, og det samme gjør Atle. Bortsett fra det har jeg fått et tilbud av TV2 ( om å være med i en reality serie ) så hva tenker dere om det?

Ukens mest leste blogginnlegg : Finner du HER. 

3 kommentarer

Siste innlegg