Uken som gikk!

Akkurat nå : Kom jeg nettopp hjem ( etter og ha vært på besøk hos foreldrene mine. )

Ukens tv serie er: Er Vikings! Denne serien elsker jeg, og til nå har jeg sett 9 episoder, og flere skal det bli! Terningkast 6! 

                                        Ukens stil og fargekombinasjon : Dette antrekket elsker jeg ( til tross for at antrekket er litt gjennomsiktig, men hva gjør vel det? ) Fargene passer fint sammen, og jeg er veldig glad i det enkle – toppet med en fin hatt. Ellers har jeg bestilt noen kjempe fine tights, og de kan du se HER.

Ukens opptur : Er at jeg ENDELIG har funnet den perfekte gråfargen!

Ukens nedtur : Jeg har ikke hatt noen nedturer, og det er jeg så glad for. Det dreier seg nok litt om hvordan jeg er som person, og hvordan jeg tenker. Jeg har forandret meg veldig mye ( det siste året ) fordi jeg sjeldent tenker negativt ( noe jeg ofte kunne gjøre før. ) Mitt beste tips er at man alltid tenker fremover, og at man er positiv mot både seg selv, og de man har rundt seg!

Ukens prioriteringer : Har vært å få orden på mailen min, og ikke minst svare folk på mail. Ellers har jeg vasket stuen, og da tok jeg : Vegger, tak, dører, lister og vinduer. Jeg tok også vekk alle møblene, for å støvsuge både i sofaen, også på gulvet. Bortsett fra det har jeg vasket speil, og jeg har også tørket støv + at jeg har fått orden i skuffer og skap. For en uke siden vasket jeg ned soverommet. Neste dag tok jeg gangen, også tok jeg badet. Bortsett fra at jeg liker at ting er ” perfekt ” ( rundt meg ) har jeg også prioritert både foreldre, søsken og kjæreste. I forrige uke var jeg sammen med Sindre, Bård, Line, mamma, pappa og Atle, og det var utrolig koselig! Dette bilde har jeg tatt hos Line ( til en liten forandring. )

Ukens mest leste blogginnlegg : La jeg ut tidligere, og synes det er så koselig at så mange har lest det! Innlegget finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg