Trendene for høsten 2019

Jeg må bare dele noen flere bilder av solhatt – fiskehatt og bøttehatt trenden! Som dere vet er min ansiktsform diamantformet, og derfor må jeg ta hensyn til enkelte ting når jeg skal ha på meg en hatt. Først og fremst må jeg ta hensyn til størrelsen, men jeg må også tenke på bremmen, og derfor må hatten gjerne ha litt bredde ( hvis jeg skulle hatt på meg en lignende hatt som dere kan se på bildene.

Disse hattene bør jeg unngå : Jeg bør helst unngå hatter som dekker for mye av pannen, og ikke minst de floppy hattene.

For deg som har ett diamantformet ansikt : Kjøp deg gjerne en hatt som har grunne kroner. Prøv gjerne noen hatter eller lurer som er ment til å bli båret litt lengre tilbake på hodet ditt. Enkelte av hattene som jeg ofte har på meg på bloggen er fine til min ansiktsform, for disse kan man bære litt lengre ” tilbake ” på hodet.

Slik ser du det for deg : Prøv å se for dere en ” diamant ” som har mye bredde rundt kinnbenet og øynene, også er ofte pannen og kjeven litt kortere og smalere. Poenget er at man burde finne seg en form som kan skape litt lengde, og det kan man oppnå ved å bruke en hatt som ikke går for langt ned i pannen ( i forhold til ” diamanten “. )

Slike hatter har vært en stor trend hele sommeren, og det vil også være populært nå mot høsten!

Sånn som situasjonen er nå så har jeg ikke Atle som min faste fotograf, og derfor håper jeg dere synes det er ok at jeg legger ut noen bilder av noen andre.

Kunne du ha gått med en slik hatt?

0 kommentarer

Siste innlegg