Tips : Sol, sminke, solfaktor og lignende

Soling og sminke er dessverre ikke den beste kombinasjonen, og derfor er det enkelte ting man absolutt burde ta hensyn til. Jeg synes det kan være litt lurt å begrense sminke – bruket spesielt hvis man skal på stranden og f.eks ta seg ett bad. Noen ganger bruker jeg sminke når jeg er på stranden, mens andre ganger unngår jeg det helt.

Produkter som man gjerne kan bruke når man er på stranden : Veldig mange mineralfoundationer inneholder naturlige ingredienser, og flere av disse inneholder gjerne solfaktor. De tetter ikke igjen porene på samme måte som f.eks en oljete foundation. Jeg anbefaler at man kjøper seg en mineral foundation ( hvis man må ha på seg sminke på stranden ) ellers anbefaler jeg også at man bruker en solkrem til både ansikt og til kropp.

Produkter man bør unngå når man er på stranden : Jeg vil anbefale at man holder seg unna oljebaserte produkter, og produkter som inneholder mye pudder. Dette kommer til å stripe seg hvis det er veldig varmt, og det vil også fremheve både linjer og rynker.

Dette bruker jeg til vanlig : ( bortsett fra når det er kjempe varmt. ) Estee Lauder ( Double Wear ) foundation er min favoritt. Man kan selvfølgelig ha den på seg når man er i solen ( for den beskytter huden med solfaktor 10 ) men jeg vil heller anbefale at man bruker en mineralfoundation ( spesielt hvis man skal være i solen fordi det er ikke så lurt å bruke de altfor dekkende produktene. ) Skal man på en fest er det noe helt annet, og som dere vet elsker jeg dekkevnen til Estee Lauder Double Wear foundation ( når det ikke er varmt. )

Jeg bruker noen ganger FACE AND BODY FOUNDATION fra MAC. Denne er veldig bra for huden, og den har en middels dekkevne – den er kjempe fin til dem som ønsker å ha en litt naturlig makeup. Den er forresten kjempe fin å blande med Mac sin ” perle – shimmer ” for da får man en ekstra fin glød. Pudderet fra ARTEDO bruker jeg også, men jeg unngår å bruke det om sommeren fordi det striper seg.

0 kommentarer

Siste innlegg