Styling tips

Jeg tenkte bare jeg ville dele noen tips om hvordan man kan få et koselig utemiljø ( rundt møblene dine. )

Personlig mener jeg at noe av det aller viktigste er at fargene matcher! For da kan man f.eks ha en pute som har den samme fargen som enten stolben eller f. eks noe av interiøret. Å trekke ut farger fra en vegg kan også være veldig fint. Det er veldig behagelig for øynene, det gir en veldig fin kontrast, samtidig som det mykner opp litt. Ett annet tips som også kan være fint er hvis det er mange rette linjer ( i form av mur bygninger og rekkverk ) da kan det være fint å mykne opp med noen puter.

Bordet: Bruk gjerne et fint serveringsbrett, og sett gjerne opp noen farger som matcher fargene til møblene dine. På disse bildene har vi en relativ enkel styling, og som dere kanskje vet : Det enkle er ofte det beste!

Tips : Har man en leilighet, ett hus eller en hytte i nærheten av sjøen. Så kan det være så fint å gå for et maritimt preg.

Legg merke til : Brettet som står på bordet – der tauet henger ned på begge sidene. Hvite puter er aldri feil – de matcher både blomsten – interiøret og fargen som du kan se på stolbena. Det grå bordet passer også perfekt til de blå putene, og ikke minst de grå pottene som du kan se litt lengre bak. Blått er forresten nydelig når man bor i nærheten av sjøen – for da drar man med seg ” sjøen ” hjem til verandaen.

Tips : Har man ett smalt og lite bord bør man unngå høye blomster, og det samme gjelder interiøret ( på selve bordet ). Det er også ett pluss hvis man kan se hvem som sitter på andre siden av bordet. Man kan gjerne ” bygge ” med noen planter bak lengre bak, slik at linjene ikke blir for kjedelige. Ett eksempel er f.eks planten som du ser ” bak ” til høyre.

Stylingen har jeg utført, også har Atle tatt de fine bildene.

Hagemøblene finner du HER  ( Blogginnlegg i Samarbeid. )

0 kommentarer

Siste innlegg