Slik styler du strikkegenseren

God morgen mine kjære lesere. Nå er det en stund siden dere har sett bilde av meg, men jeg håper dere har har satt pris på å se på bilder av de fine modellene mine. Idag sto jeg opp klokken var 5 ( fordi jeg har altfor mye jeg må gjøre. ) Vi skal ta bilder av både meg selv, og vi skal også ta bilder av Christine, og dette skal vi få gjort innen klokken 12. K

Nå skulle dere virkelig ha ” likt ” å se hvordan leiligheten ser ut. Vi har hatt sinnsykt mye å gjøre, og derfor har vi ikke hatt tid til å prioritere husarbeid, men det skal jeg heldigvis gjøre nå – det er mildt sagt på tide!

Heldig som jeg er har jeg fått sponset kjempe mange deilige gensere, og som dere vet er strikkegenseren ett must på denne tiden. Det beste er jo at man holder seg varm, og samtidig kan den styles på så mange ulike måter. En strikkegenser kan brukes til både bukser, shorts og til skjørt – enten man velger å ha en pyntet eller en mer avslappet stil.

Tips : Har man på seg ett tildekket plagg ( der genseren går opptil halsen ) synes jeg det kan være fint å vise frem litt ben.

Jeg håper dere likte stylingen.

0 kommentarer

Siste innlegg