Slik skaper du stemning i ett rom med Phillips Hue

Titter bare innom for å vise dere den nye lampen til Leah, og hvilken lyspære vi har brukt. Si hei til Philips Hue fra Ligthup.no

Som dere ser har vi tatt noen eksempelbilder, men i realiteten kan man velge mellom flere millioner farger. Denne lyspæren fra Philips Hue og Lightup.no er en type pære / lys som vi har i hele leiligheten forutenom kjøkkenet. Dette er en pære som er helt genial! Slik som vi har det nå så har vi en liten boks ( hue bridge ) som gjør at vi kan bruke google home til å styre lyset her hjemme.

Når vi legger oss sier jeg bare: Ok, google. Slå av alle lys og vips så blir det mørkt! Den nye type pæren kan nå styres med bluetooth ( uten ekstra bokser. ) Og det vil si at du kan enkelt styre lyset selv med tlf. Dette er supert hvis man vil skape en fin atmosfære på ett eller flere rom. Slike pærer bruker omtrent ikke strøm og samtidig er de veldig lyssterke!

Jeg vil anbefale at dere tar en kikk på de muligheten phillips hue har, fordi det er så utrolig greit! Vi er kjempe fornøyd med både lampen og pæren, og hun lille elsker når hun kan styre lyset selv – rett fra ipaden. Jeg skal også vise dere litt julepynt etterhvert – jeg må bare først få tatt noen bilder.

Phillips Hue finner du HER.  Taklampe finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg