Slik gir du slipp på tankene!

Igår skrev jeg litt om at mennesker burde bli flinkere til å gi slipp på tankene sine, og derfor vil jeg fortelle mer om det!

Har du noen gang tenkt : Hvorfor sa jeg det? Hva tenker hun om meg? Hva tenker de om meg? Hvorfor kan jeg ikke bare oppføre meg ” normalt “? Jeg har sagt det før, og sier det igjen : Mennesker er mer opptatt av seg selv enn andre, så hvorfor skal man bekymre seg over hva andre mener? Det å bekymre seg ( for mye ) er noe jeg ser på som ekstremt negativt, og det fører også til stress.

Jeg vil anbefale : At man ikke tenker ( for mye ) fordi det kan være med på å skade ” relasjonen ” til en selv. Man skal aldri la ” frykten ” for hva andre tenker – styre de viktige valgene. Hvilke avgjørelser man velger å ta – skal man ta i form for hva som er riktig for deg.

Vær deg selv : Når man ” sitter fast ” i ulike tanker ( spesielt om hva andre mener ) så vil ikke andre få muligheten til å bli ordentlig kjent med deg. De klarer ikke å se hvem man egentlig er ( fordi man tilpasser seg selv – med dem man er sammen med.

Som jeg nevnte igår : Er det viktig at man finner ut hva som faktisk betyr noe og hva som ikke betyr noe. Når man klarer å gi slipp på tankene – vil man få det mye bedre, og det kan jeg faktisk garantere dere. Jeg vil anbefale at man skrifter fokus, og at man heller bruker tid på det som gjør deg godt ( og de gode tankene. ) Går man rundt å er bekymret så tror jeg ikke alltid at man vil være så veldig ” tilstede ” hvis dere forstår hva jeg mener.

Hva naboen tenker : Får man aldri vite. Hva han som satt på bussen tenker ( får man heller aldri vite ) og det er det som er så fint. Prøv å snu tankegangen til å bli positiv – så kommer du veldig langt!

Prøv å tenk sånn her : Tenk på noe du kan ” kontrollere ” fremfor å tenke på noe annet ( som man overhodet ikke har kontroll på. ) Klarer man å tenke sånn vil man komme veldig langt, og ikke minst vil man få det mye bedre.

0 kommentarer

Siste innlegg