Slik finner du riktig bikini

På denne tiden av året er det flere som går til innkjøp av nytt badetøy, men hva er det man egentlig burde tenke på når man skal kjøpe seg en ny bikini eller en ny badedrakt?

Først og fremst bør man tenke på hva man skal – skal man ligge på en solseng eller på en strand, eller skal man spille volleyball? Jeg er veldig glad i å spille volleyball, og derfor går jeg ofte med en bikinioverdel som har gode skulderstropper.

Alle mennesker er forskjellige, og alle har ulik kropp, og noen ønsker til og med kanskje å skjule eller fremheve enkelte deler av kroppen. Har man store pupper kan det være fint å ha litt støtte ( som at man tar på seg en bikini som ser ut som en vanlig bh, eller den formen som jeg viser dere på bildene. ) Ønsker man mye løft vil jeg anbefale at man kjøper seg en bikini som er med på å løfte.

Her er 3 gode tips :

1 : Finn en bikini som du føler deg komfortabel i –  hva andre måtte mene skal man ikke bry seg om, det er du som skal føle deg komfortabel.

2 : Farger kan være kjempe fint, hvis man finner en farge som man kler. Ellers kan en kimono og sarong vært kjempe fint å ta på seg – hvis man f.eks skal kjøpe seg en brus eller en is.

3 : I år er det underdeler med høyt liv som gjelder, og denne type bikini underdel vil også være med på å skape en illusjon av smalere hofter.

Slik velger du riktig bikini underdel : En lav og liten bikini underdel vil ikke kunne dekke så mye i forhold til rompe å mage ( jeg har på meg en liten bikini underdel – bare for å vise dere ett eksempel. ) Hvis man tenker omvendt vil en høyere bikini underdel kunne skape en illusjon av smalere hofter – en høy bikini underdel kan godt egne seg for dem som ønsker se litt høyere å ikke minst smalere.

For deg som har korte ben : Velg en bikini underdel med høy skjæring, det vil gi deg illusjon av lengre ben. Dette bør du unngå : Hipstere og shorts, for da vil du se kortere ut.

For dem som har smale hofter: Velg underdeler med rufler eller knytting på sidene ( mønster generelt ) også kan man gjerne holde overdelen litt enkel ( siden hoftene er så smale. )

For dem som har brede hofter: Kjøp en enkel og ensfarget underdel, også kan man velge en mønstret bikini overdel, slik at fokuset blir dradd vekk fra hoftene.

For dem som har små pupper: Push up er selvfølgelig det beste – ellers er rufler og mønster også perfekt.

For dem som har store pupper : Her trenger man gjerne litt støtte, og derfor kan det være fint å ha på seg en bikini som ligner på en bh, eller så kan man gå for en lignende som jeg viser dere på bildene.

Jeg er litt usikker på om dere vet hvordan de ulike kroppsfasongene ser ut ( og derfor skriver jeg litt kort om noen av dem. )

Epleformet kroppsfasong : Er fasongen til dem som har små pupper, men gjerne litt formfulle hofter og lår. Bikinien som vil kle denne fasongen er først og fremst : En push up bh – slik at puppene kan se litt større ut. Bandeau ( overdeler ) og triangle er kjempe fint til denne fasongen. Som dere vet har denne fasongen gjerne litt store hofter og ikke lår, og da kan det være fint å ha på seg en shorts, og ønsker man ikke det kan man ta på seg en sort bikini underdel.

Timeglassfasongen : Har gjerne litt brede hofter, lår og rompe, også er man gjerne litt smalere over skuldrene og puppene : Her bør man også bruke push up, spille bh ( den typisk vanlige bh ) eller bandeau. I forhold til underdel kan det være fint å ta på seg en tai underdel. Hvis noen er usikre på hva det er så kan dere søke det opp på google.

Den rektangulære formen : Denne formen er veldig rett ( uten en definert midje. ) Her kan man kjøpe overdeler med push up – triangle – bandea, og magic wire ( den typisk vanlige bh – som mange jenter bruker. ) I underdel bør man bruke tai eller tanga.

Kremmerhus fasongen : Min kroppsfasong har ganske smale lår – ellers er har jeg litt pupper, men jeg har ganske brede skuldre og ikke minst overkropp. Det er noen bikinier som jeg ikke kler ( som dem man knytter rundt halsen, for å gi dere ett eksempel. ) Jeg hadde på meg en slik bikini igår ( som man knytter rundt halsen ) men da hadde jeg en kimono over og da blir stylingen helt annerledes. Jeg kler godt : Formen som jeg har på meg på disse bildene med tanke på overkropp, skuldre og ben ( og nå mener jeg i forhold til både overdel og underdel. )

Alle kan ha på seg en bikini – vær stolt uansett hva slags fasong du har. 

0 kommentarer

Siste innlegg