Slik får du en nydelig bildevegg

I helgen har jeg stylet kjøkkenet, og derfor vil jeg vise dere noen nye bilder. 

Jeg synes disse bildene er helt nydelige sammen! Til en forandring valgte jeg noen romantiske bilder, som også er med på å skape en kjempe fin kontrast i forhold til veggen! Nå kan du få 30 % på alle plakater ( bortsett fra selection plakater ) ved å bruke koden : Johanness30 Nettsiden finner du HER

Tips : Når man skal kjøpe ett bilde anbefaler jeg at man er trygg på valget sitt, og at man kjøper noe som man liker. Finn gjerne noe som gjenspeiler din personlighet. Det kan også være lurt å tenke på hva slags stemning man ønsker å ha i rommet.

Jeg anbefaler : Store bilder! Har man ett stort bilde vil det bli lagt merke til på lang avstand – for bilde blir jo selve blikkfanget! Dere har helt sikkert lagt merke til bilde som vi har i stuen ( av ei jente. ) Hun er noe av det første folk legger merke til fordi bilde er såpass stort, og veldig fint.

Jeg anbefaler ikke : Små bilder! Rett og slett fordi jeg synes de kan bli litt vanskelige å se ( spesielt på lang avstand. ) Små bilder forbinder jeg også med å se litt rotete ut.

Det kommer flere bilder etterhvert. Jeg må bare finne ut hvor jeg vil henge dem opp. ( Sponset rammer og plakater. )

Nettsiden finner du HER. 

2 kommentarer

Siste innlegg