Slik blir det nye sofabordet!

Her ser dere : 3 ulike bilder, og idag tenkte jeg å fortelle dere litt om planene vi har i forhold til stuen vår!

På det første bilde :  ( til venstre ) ser du et bord, som man også kan bruke som en benk. Et ” slikt bord ” får vi i posten om ikke så altfor lenge til, men forskjellen er at bordet skal være i sort marmor. Selve bena skal være i messing, og messingen skal selvfølgelig være sort, ellers vil målene være ganske like som på bilde i midten og til venstre.

Se så fint : Når man setter to bord ved siden av hverandre!

Jeg skal ha to bord ( som er helt like ved siden av hverandre ) og jeg elsker at bordet er så lavt, og ikke minst smalt! Dette er faktisk det perfekte styling – bordet, og jeg elsker de stramme linjene! Jeg har lenge vært på jakt etter et slikt sofabord ( bare i marmor ) og i forrige uke fikk jeg muligheten til å ” lage mitt eget bord “. Resultatet ble så fint, og bordet kommer for salg i løpet av noen uker.

Her ser dere også et bord som jeg virkelig elsker!

Lys marmor er altså så nydelig, og slike bord kommer GARANTERT til å bli en stor hit ( de er veldig populære i Sverige, og vil også bli det i Norge. ) Dette bordet skal vi kanskje ha etterhvert ( det kommer litt an på hva vi får plass til ) og jeg må også si at jeg digger den sorte lampa!

Her ser dere hvordan man kan bruke det ene bordet som en benk! 

( Linker til lignende produkter kommer etterhvert.)

0 kommentarer

Siste innlegg