Produktene som jeg bruker til huden min

Nye produkter fra BABOR! 

Er du den som synes det kan være vanskelig å finne det riktige for din hud? Vil du oppdatere hudpleie rutinene til årstid eller kanskje tilstand? Flere har helt sikkert tenkt : Hvilken rens passer til meg? Hvilken peeling burde jeg velge? Hvilken solkrem passer til min hud? og hvilke kropps – produkter passer meg best? Er man i tvil så anbefaler jeg at man tar kontakt med en dyktig hudpleier.

Idag tenkte jeg å fortelle dere litt om hva slags rens jeg bruker til huden min – for nå var det nemlig på tide å kjøpe seg litt nytt. Her kan dere få se :  En ” 2 faset ” rens fra BABOR – disse produktene inneholder ikke syre, og derfor trenger man ikke å være bekymret for å gå ut i solen. Jeg bytter som regel produkter etter årstid og ikke minst tilstand, og om sommeren vil jeg helst unngå å få pigmentflekker og mere, og derfor bruker jeg disse produktene fra BABOR. 

Litt om produktene : BABOR `s 2 faset rens passer til alle mulige hudtyper, og er med på å kunne fjerne urenheter. Dette er en effektiv dyprens som passer perfekt til alle hudtyper og hud tilstander, og jeg lover dere at produktene virker.

Flere av dere vet at jeg elsker produktene til BABOR, og disse har jeg kjøpt hos Sølvi som er den beste hudpleieren i byen.

0 kommentarer

Siste innlegg