Produktene du vil elske

På disse bildene kan du se : En håndkrem, dagkrem, nattkrem, solkrem, og en body lotion.

Huden : Vi har alle forskjellige hudtyper. Noen har fet hud, noen har tørr hud, mens andre kan ha en kombinert blandingshud ( en mix av flere. ) De forskjellige hudtypene må derfor behandles individuelt, og selvom vi kun ” har ” 3 hudtyper så kan huden ha flere forskjellige tilstander. Jeg vil fortelle dere mer om huden etterhvert – hvis dette er noe dere ønsker å lære mer om?

Her er litt om de nye produktene ( fra venstre bortover til høyre. )

BABOR ( SUN MAKEUP ) : Dette er det perfekte produktet til stranden om du ikke ønsker å gå uten sminke. Dette er nemlig en kombinasjon av solkrem og pleiende makeup. Denne foundationen ( krem konsistens ) gir huden en veldig fin glød, samtidig som den beskytter med solfaktor 50.

Babor SPA Shaping ( Daily hand cream ) : Dette er en håndkrem som lukter sinnsykt godt. Huden blir veldig myk, og den beskytter hendene mot for tidlig aldring. Anbefales på det sterkeste!

BABOR SPA Shaping ( Body lotion ) : Dette er en body lotion som forbedrer fastheten i huden. Jeg har aldri vært plaget med cellulitter, men en dag kommer det og derfor er det så viktig at man er flink til å forebygge. Konsistensen er veldig lett, og det er noe man absolutt må tenke på når man kjøper seg en ny bodylotion. Kjøper man en body lotion som er ” tung ” kan kroppen fort bli klam / svett, og derfor anbefaler jeg denne.

BABOR – ESSENTIAL CARE ( balancing cream ) : Denne kremen er beregnet som både dag og nattkrem + mye mer. Jeg har enda ikke fått testet ut dette produktet, og derfor ønsker jeg ikke å uttale meg, men jeg skal komme tilbake til dette etterhvert. ( Jeg er veldig nøye på hva jeg anbefaler på bloggen, men som sagt skal jeg komme tilbake til akkurat denne. )

For noen kan dette med hud være litt forvirrende, og derfor anbefaler jeg at du tar turen innom Sølvi eller din lokale hudpleier – slik at du kan få en ordentlig vurdering av huden din.

Produktene kan man få kjøpt hos Sølvi `s Hud og Makeup Studio. 

0 kommentarer

Siste innlegg