Ny Sofa

Her forleden dag var vi i Lyngdal, for å se etter ny sofa. Vi tok turen innom flere av butikkene, men jeg tror kanskje vi må ta turen til Kristiansand – for å se hva slags utvalg de har der. Sofaen som vi likte aller best er den som er mørkegrå, som dere kan se på bilde øverst. Dere må gjerne se vekk fra sjeselongen – fordi den kan ” bygges ” slik man vil.

Denne sofaen syntes jeg også er utrolig kul, og hadde vi hatt en kjempe stor leilighet hadde vi garantert kjøpt oss to av disse, fordi vi syntes konjakk sofaer er så utrolig fint.

Denne sofaen / fargen likte vi også veldig godt, men den er litt smal, også syntes jeg den hadde litt for få puter.

Boston sofaer er det jo veldig mange som har, men jeg liker sjeldent når bordet blir for lite, og til en slik ( formet sofa ) blir nok bordet litt for knapt.

Her kan dere få se favoritten vår, men vi er litt usikre på hvilken farge vi skal ha ( hvis vi bestemmer oss for denne ) men her kan dere i det minste få se tre farger, som det står mellom. Den ene fargen er veldig lysegrå, mens den andre er en dus rosa, og den tredje er den mørkegrå, som jeg har viste dere fra utstillingen.

Kan dere se for dere at denne sofaen vil bli fin, uten sjeselong + at den vil bli litt lengre? I en av de fargene som jeg nevnte over. Atle liker best den mørkegrå, og jeg må ærlig si at jeg elsker den i lyserosa, men syntes alle de tre fargene er fine.

( Sofaene er fra Bohus. )

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg