Normal VS Sykelig bekymring

Hvor går grensen mellom sykelig bekymring og normal bekymring? 

I løpet av 1 uke vil de fleste mennesker være bekymret for ulike ting som f.eks : Ett barn, kjæresten, familien, jobben, økonomien og lignende. Er du en av dem som går rundt å har vonde tanker om at noe skal skje med deg og dine?

Som flere sikkert vet har jeg vært bekymret i forhold til viruset, og derfor vil jeg si at dette er en helt normal bekymring. Jeg vet det er flere en meg som er engstelige, men det er ikke alle som velger å være åpne. Det er selvfølgelig helt greit – for alle mennesker er ulike!

Grunnen til jeg er bekymret er fordi jeg er redd for at noen av mine nærmeste skal bli alvorlige syke. Jeg kommer nok til å unngå store folkemengder, og det vil også mine nærmeste. Man skal leve ” som normalt ” men samtidig passe godt på!

Helt til slutt : Vil jeg anbefale en blogg som heter Karantene – bloggen. Hun som har laget bloggen holder til i Mandal. Hun har sittet i karantene sammen med familien sin. Bloggen hennes er utrolig interresant, og jeg tror også den kan hjelpe flere av de som kanskje er litt bekymret.

Karantene – bloggen finner du HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg