Norge må gjøre som Italia!

Dersom det ikke innføres strengere tiltak vil Norge havne i akkurat samme situasjon som Italia! 

Folk må slutte å gå ut med mindre det er helt nødvendig! I Italia har de stengt alt bortsett fra apoteker og matbutikker, og det samme burde skje i Norge! Alle burde holde seg hjemme for før man vet ordet av det så er alt ute av kontroll! ALT må stenges ( bortsett fra apotek og matbutikker ) og det må skje nå!

Selvom skolene har stengt er det fortsatt ikke alle som tar dette alvorlig, og det gjelder spesielt de unge ( som er russ. ) Nå er det virkelig på tide at man tenker på både foreldre, besteforeldre og på dem som er alvorlig utsatt. Det er viktigere enn noen gang at man står sammen, og at man gjør det som skal til for å hindre spredningen! Hamstring av mat er overhodet ikke greit, og på en matbutikk er man jo ekstra utsatt ( med tanke på at man står tett opp i andre mennesker. ) De eldre skal også ha muligheten til å kunne kjøpe seg mat, og derfor må man tenke på absolutt alle!

Mandals – russen : Vil ikke avlyse Russe – feiringen, og derfor vil jeg si : Hva i HELVETE er galt med dere? Alle som er russ må virkelig ta seg sammen, og tenke på foreldre, besteforeldre – generelt hele befolkningen. Det dere driver med nå er rett og slett uansvarlig!

2 kommentarer

Siste innlegg