Når man mister motivasjonen!

Å drive med Instagram og blogg tar mye tid! Noen klikker seg inn for å få med seg hva man gjør ( hva man publiserer. ) Ikke vær han / hun som bare følger – for å få med seg ting. Man kan godt like eller legge inn en kommentar – hvis det er noe man synes er inspirerende. Det gjør at vi som bruker mye tid ( på både Instagram og blogg ) vil få noe igjen for jobben.

Forskjellen på bloggen og Instagram er at : Jeg får gode tilbakemeldinger på Instagram, og det får jeg hver gang jeg publiserer et bilde eller når jeg legger ut noe på storyen min. Fordelen med Instagram er at jeg har muligheten til å oppdatere dere oftere ( for alt går mye kjappere. )

På bloggen får jeg : Flere negative kommentarer ( enn positive. ) Når jeg treffer andre ( ute ) får jeg høre mye positivt ( i forhold til bloggen ) og det setter jeg stor pris på. Jeg synes det er koselig når folk kommer bort å forteller at de leser bloggen min.

Anyways : I sommer fikk jeg mange negative kommentarer ( i forhold til kroppen min ) og derfor vil jeg bare si : Jeg spiser ganske sunt, og til dere som ikke er klar over det så sliter jeg daglig med spiseforstyrrelse. Jeg synes det er dumt at så mange skal ” henge seg opp i hvordan jeg ser ut, og til tider kan det være litt ” tungt ” for meg.

Nå har jeg blogget i mange år, og til tider kan det være litt vanskelig å ” vite ” hva man skal skrive om. Jeg gjør mitt beste for å inspirere og ikke minst å glede dere som følger meg. Jeg håper dere kan bli flinkere til å kommentere – fordi jeg trenger litt motivasjon til å fortsette med det jeg virkelig elsker å gjøre.

6 kommentarer

Siste innlegg