Mine sminke favoritter

En hel dag uten planer og tid til å kunne slappe av høres helt sikkert deilig ut for mange, men ikke for meg. Å slappe av er ikke noe jeg setter høyt på min prioriteringsliste, fordi jeg liker å få ting gjort.

1 gang i mnd ” vasker jeg ” sminken min, også legger jeg det til tørk. Jeg tar også ut alle øyenskygger / rouge og lignende av palettene – hvis jeg føler det er nødvendig, også vasker jeg alle palettene.

Her kan dere få se tre ulike foundation som jeg ELSKER.

Den første til venstre fra MAC : Påfører jeg under foundation ( under den andre fra som du kan se i midten av bilde. ) Den gir en veldig fin highlighter effekt, og det gjør at huden ser mye friskere ut, den er perfekt å ha på seg om sommeren. Man får en sinnsykt fin glød ( med tanke på alt shimmeret ) og det beste er at den er oljefri.

I midten ( MAC ) : Denne kan man bruke for seg selv, mens den til venstre anbefaler jeg at man bruker sammen med den i midten. Dette er en foundation som har en middels dekkevne ( resultatet blir naturlig ) og det jeg elsker med denne er at den er vannfast – så den kan man fint bruke om sommeren ( når man skal bade osv. ) Dette er en foundation som er fin å kjøpe for dem som ikke vil ha den ekstreme dekkevnen, men heller det naturlige resultatet.

Til høyre ( ESTEE LAUDER ) : Dette er typisk en fest foundation, som har en sinnsykt god dekkevne. Den gir ett typisk ” dukke resultat, så denne er perfekt for dem som elsker mye sminke – dekkevnen er helt syk. Den holder hele dagen, men det er en ting man må være litt obs på, og det er at man må kunne påføre den raskt – fordi den tørker veldig fort.

Sminkekostene vasker jeg 1 gang i uken.

I sminkevesken har jeg alt organisert på sin faste plass, og på den måten er det lett å ha det ryddig.

Dette etuiet er helt perfekt til sminkekoster, slik at man kan ta dem med seg overalt.

Dette er tidenes mest geniale sminkeveske , og her er det veldig lett å kunne sortere sminken sin, og ikke minst se hva man har. Her legger jeg sminken på sin faste plass.

Slik blir den når man pakker den sammen. Jeg er litt ” tom ” for sminke akkurat nå – det er mye jeg trenger så jeg må vel snart ta turen til Kr – S. Jeg skal vise dere noen solbriller, smykker ( generelt accesories etterhvert. )

0 kommentarer

Siste innlegg