Lykken er å være takknemlig

Er du den som lett kan føle på takknemlighet? Da vil jeg tro du har det bra. 

Å være takknemlig er en fin måte som man kan bli kvitt negative følelser og tanker ( som skuffelse og bitterhet. ) Takknemlighet er så viktig å kjenne på for at alle mennesker skal ha det godt.

Mange mennesker har helt sikkert opplevd noe vondt ( en eller flere ganger i løpet av livet sitt. ) Spørsmålet mitt er da : Velger man å leve i skuffelse og bitterhet eller velger man å tilgi å tenke fremover?

Svaret på dette er enkelt : Man bør tilgi både sin kjære, venner og familie, og til og med sine ” fiender “. Man må kvitte seg med de negative tankene!

Tenk over hva andre mennesker gjør for oss, og ikke minst hva de betyr for oss. Jeg tror mange ” glemmer ” det gode som man har, og det er nok en av grunnen til man kanskje ikke kan ” kjenne ” på dette med takknemlighet.

Små irritasjoner / krangler er ofte det som får mye fokus – derfor bør man flytte fokuset et helt annet sted. Prøv heller å gi ” oppmerksomhet ” til det som er godt.

Er det noen som har bidratt til noe positivt i livet ditt? Vis at du er takknemlig, og alltid si takk.

2 kommentarer
    1. Et ord med stor betydning. Jeg kjenner på takknemlighet ofte, det kan være fordi de rundt meg og jeg selv har det bra. Når noen går det ekstra skrittet for meg uten at jeg ber om det, eller jeg får en uventet hjelpende hånd om det trengs. Og at jeg har muligheten å gjøre det samme tilbake. Da er jeg veldig takknemlig og jeg er så glad for at jeg er flink å vise det også når jeg burde 🙂 Ha en fin lørdag <3
      Fint innlegg….

Siste innlegg