Julepynten du garantert vil elske

Idag vil jeg vise dere noen av mine julefavoritter! 

Julestjerner fra House Doctor : Pynt opp hjemmet ditt med disse dekorative og enkle stjernene! Man kan enkelt henge dem opp i vinduet eller så kan man sette dem ett fint sted! Som dere kan se har jeg en som er sort, og en som er hvit!

Den fineste Julesokken : Er også fra House Doctor! Denne julesokken har en liten hemp ( slik at man kan henge den opp. ) Dette er absolutt min favoritt – den er enkel og ikke minst helt nydelig!

Hessian lysestaker : Er nok også fra House Doctor, og dette er to av mine favoritt lysestaker – spesielt nå i julen. Hvis noen er i tvil om hvilke lysestaker jeg snakker om – så er det dem som du kan se to av i fargen hvit / gull. Disse lysestakene har ett sinnsykt fint mønster, og de gir en skikkelig fin glans!

Som dere kan se på dette bilde har jeg hengt opp noen julestjerner under de nye bildene mine, og jeg elsker resultatet!

De perfekte stjernene : Er også fra House Doctor! Disse gullstjernene er så fine, og man kan bruke dem til både til veggpynt og borddekorasjon. Man kan også henge dem opp i et vindu – her gjelder det egentlig bare å være litt kreativ!

Verdens fineste lyslykter : Er fra kolleksjonen til Halvor Bakke! Alt som er sort ( sota ) er fra han sin kolleksjon, og jeg elsker alt sammen.

Juletrær ( Oohh design ) i papp : Disse trærne er jammen ikke lette å se, men hvis du ser på det venstre bilde – rett over i collagen så ser dem litt langt nede på det venstre bilde.

Helt nederst til høyre finner du : En helt nydelig lysestake som er formet som ett juletre! Denne lysestaken skaper en så nydelig stemning!

Den store hvite vasen : Kjøpte jeg for en stund tilbake siden. Jeg er litt usikker på merke, men jeg synes den er så sinnsykt fin.

Til slutt kan dere få se hvordan jeg har stylet kjøkkenet helt ferdig. Gjett om jeg gleder meg til å vise dere resten!

For å følge med ( når jeg publiserer blogginnlegg ) så kan du gjerne like Facebook siden til bloggen min HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg