Interiørtips, og ukens beste kjøp

Denne uken har jeg vært utrolig fornøyd med kjøpene mine, og derfor vil jeg vise dere noen bilder av ukens beste kjøp, og det er nemlig de nye putene mine.

Slik styler du putene : Det er mange måter å style med puter på, og det beste er man prøver seg frem, å ser hva som fungerer fint sammen. Jeg vil tro jeg ikke er den eneste som synes det er gøy å fornye litt på ting, spesielt når man går inn i en ny sesong. Det er ikke så mye som skal til, det kan faktisk bare være det ” lille ” som å bytte ut litt pynte puter i sofaen.

Mitt beste tips : Når man skal fornye putene, og sette dem på plass i sofaen – vil jeg anbefale at man begynner ytterst, og jobber seg innover mot midten. Plasser gjerne de største putene ytterst, og deretter de som er mindre, også de aller miste til slutt. Ulike størrelser kan være veldig fint, det gjør at man vil få en fin variasjon, så det kan være fint å mikse mellom noen puter som er store og små. En ting jeg virkelig vil anbefale er at man prøver å hente inn litt farger fra f.eks interiør, bilder, og lignende som man har i leiligheten fra før. Jeg synes det er utrolig fint å ha flere av de samme putene ( minst to av hver i samme farge plassert i sofaen. )

Nå står putene ytterst i kanten av hver side av sofaen ( jeg skal ta bilder og vise dere ) og som dere kan se så passer de perfekt til både veggen, fargen som vi har på sofaen, og ikke minst til de sennepsgule putene, som du kan se bak i de to stolene. Legg merke til at jeg også har hentet inn fargen fra de sennepsgule putene ( i bakgrunnen ) for selve blomsten på de nye putene har den sennepsgule fargen helt i midten av blomstene.

Tenk deg at du skal lage den en fargepalett : Da bør man minst ha 2 farger. Nå har jeg 3 eller ulike farger på putene i sofaen, og bilder skal dere få se etterhvert. Jeg håper dere likte tipsene mine.

Ønsker du å se når jeg publiserer blogginnleggene mine, så kan du like siden min HER. 

0 kommentarer

Siste innlegg