Hvordan det går med Macho!

Det er flere som har spurt meg hvordan det går med Macho, og derfor vil jeg si litt om det! For det første vil jeg nevne at folk forholde seg til lover og regler, og slutte å la hundene gå fritt ( med mindre de har en hundegård eller et privat sted hjemme. ) Jeg vet det er mange som ikke har bånd på hundene sine, og det synes jeg er uansvarlig ( selvom de kanskje mener at de har full kontroll på hunden sin. ) Hvis en hund har en vane for å forfølge eller å hoppe opp på mennesker og dyr – så skal den være i bånd!

Engang for lenge siden: Ble jeg angrepet av en stor hund, og i løpet av få sekunder sto jeg i gangen til en ukjent person!

For 1 uke siden : Prøvde hunden min å forsvare seg med et dytt, og han har dessverre blitt bitt! Han mangler en del av huden sin, og han hadde det kjempe vondt i 3 – 4 dager. Jeg grein og grein fordi jeg syntes så utrolig synd på han! Nå går han på smertestillende, og i tillegg har han fått en infeksjon ( som gjør at han ikke klarer å bjeffe. ) Han kommer til å bli helt frisk ( det vet jeg ) og i neste uke skal han på en skjekk igjen!

0 kommentarer

Siste innlegg