Høstens fineste lampe 2019

Lampen finner du HER.

Jeg ELSKER den nye lampen vår!

Jeg liker enkle linjer ( noe som er med på å kunne få et rom til å se ryddig og fint ut. ) Jeg liker også når det er litt stilrent! Denne lampen har virkelig alt, og den passer til de fleste hjem, enten man vil ha den i stuen eller på soverommet.

Som dere vet har vi nettopp kjøpt ett gulvteppe som er ganske overveldet ( med tanke på velur, og den glansfulle ” silkelignende ” effekten. ) Vi har også satt opp noen speil, som fører til ett skikkelig blikkfang!

Tips : Har man ett teppe og noen speil som er veldig overveldet ( slik som vi har her ) synes jeg det kan være fint å ha noen lamper som fremstår som ryddige. For det vil være med på å kunne dempe litt av det andre, slik at det ikke blir for mye.

Interiør og oppussing hører med til høsten!

Ett sort serveringsbrett synes jeg er kjempe fint å ha stående på bordet ( gjerne sammen med en hvit orkide`. ) Jeg er veldig glad i det mørke, samtidig som jeg liker kontraster ( så lenge det ikke blir for mye. ) Puter og tepper kan man heller ikke få nok av, og det samme gjelder både lykter og lys.

Idag har Leah fått ny farge på soverommet hennes, og jeg gleder meg kjempe mye til å vise dere resultatet.

( Blogginnlegg i samarbeid. )

0 kommentarer

Siste innlegg