Giveaway : Vinn gavekort til 1500 –

 

INSTAGRAM Konkurranse i samarbeid med Jollyroom. 

Hei, dere. Nå har jeg nettopp lagt ut en konkurranse på instagram, og der kan man vinne ett gavekort på 1500 – på ett merke som heter Minitude. 

Dette må du gjøre for å delta: Gå inn på min instagram, og skriv JA i kommentarfeltet, også må du like Jollyroom sin instagram. Her har man en stor mulighet til å kunne finne seg noe fint, enten det er til deg selv eller til noen man er glad i. Jeg har nettopp bestilt to av de sorte hyllene ( som du kan se i den øverste collagen + ett teppe og noen kurver som Leah skal ha på soverommet. )

Vinnerens kontakt informasjon inkluderer : Navn, adresse, telefonnummer og epost adresse ( dette må sendes til meg ) etter jeg har kåret vinneren – slik at jeg kan sende det videre til den ansvarlige hos Jollyroom. Når jeg har sendt kontakinformasjonen til vinneren overtar dem og sender produktene som vinneren ønsker ( til en verdi av 1500 -. ) Konkurransen starter idag, og vinneren trekker jeg 25. 06. og det er kun lov å delta / kommentere 1 gang pr deltaker.

Denne konkurransen er ikke sponset eller administrert av Instagram. All informasjon gis direkte til Jollyroom. Deltakere/vinnere må være bosatt i Skandinavia, Finland eller Tyskland.

Masse lykke til.

0 kommentarer

Siste innlegg