Gavene som jeg fikk til bursdagen

Gjett om jeg ble glad da jeg nettopp kom hjem til en strøken leilighet – full av masse stearinlys. Idag har jeg tatt noen bilder av gavene som jeg fikk til bursdagen min, og derfor vil jeg dele det med dere. Jeg ønsket meg : Interiør, hvite håndklær, sokker, og penger, og heldig som jeg er fikk jeg det jeg ønsket meg + ett genialt vaske – sett.

I forrige uke ble det mildt sagt litt ” leven ” her hjemme, fordi Atle fant ut at han skulle vaske hunde – skålen til Matcho med oppvask – børsten. Dere kan tro jeg ” tente ” på alle plugger, men nå er det problemet heldigvis løst, siden jeg fikk ett vaske – sett til bursdagen min. Som dere kan se er dette en pakke som inneholder : En oppvask – kost, to kluter, og en matte. Matten skal man bruke når man vasker opp ( for hånd ) den suger til seg vann, slik at det ikke blir vått på kjøkkenbenken, og det er jo helt genialt.

Jeg er utrolig glad i hvite håndklær, fordi det gir en så fin hotell følelse, og det var noe vi virkelig trengte. Sokker er noe jeg har altfor lite av ( jeg har vel ca 50 par ) så det var også en nødvendighet. Vasen har jeg faktisk fra før, men det skader ikke å ha to av den samme vasen – fordi den elsker jeg. Pengene har jeg brukt til å kjøpe meg noen nye puter + litt annet interiør, og jeg skal vise dere alt etterhvert.

Jeg har blitt utrolig flink til å tenke over hva jeg faktisk trenger, og disse gavene har jeg fått av familien min, og som dere kanskje vet så fyller jeg ikke år før 26 mars, men vi feiret det litt før siden jeg, Line, Mille og Siv feiret bursdagen våres sammen.

0 kommentarer

Siste innlegg