Gårsdagens bilder

Siden sist har jeg : Vasket ned leiligheten – bilen og boden. Jeg har også ommøblert, og fått på plass litt nytt interiør. Jeg har bakt rundstykker, og jeg har ryddet en hel masse! Vi koser oss veldig ( til tross for situasjonen vi alle er i. )

Turer får vi heldigvis ikke nok av, og det er ingen tvil om denne jenta burde hatt noen fine tur antrekk! Er det noe jeg virkelig har mangel på så er det nettopp klær ( som jeg kan ha på meg i skog og mark. ) Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ei skikkelig ” by jente ” som har forvillet meg til steder jeg ikke hører til. Haha!

Selvom jeg trives best på ett shopping – senter så er det alltid koselig å kunne gå en lang tur. Vanligvis går jeg ofte på tur sammen med nabo barna ( for de vil jo gjerne se Matcho ) men akkurat nå er det litt vanskelig.

Fine lille babyen min!

Som flere kanskje vet så har jeg ikke blogget på 1 uke, og grunnen til det er at jeg trengte noen dager fri. Jeg har nemlig vært litt uheldig å fått en infeksjon i leppene mine, og derfor er det litt vanskelig å bli tatt bilde av akkurat nå.

Leppene mine ser virkelig ikke ut, og sånn som situasjonen er nå i forhold til virus ( så anbefalte de at jeg holdt meg hjemme – med tanke på smitte. ) Jeg må virkelig si at vi lever i en sinnsykt merkelig tid, samtidig som det er en ” fin ” tid. Vi står sammen – vi er snille og gode mot hverandre. Vi hjelper hverandre mer enn før ( til tross for at man ikke kan treffe hverandre ) og det synes jeg er veldig fint!

0 kommentarer

Siste innlegg