Gårsdagens antrekk

God morgen alle sammen! Nå har jeg endelig fått tak i en krem og nå ser leppene mine betraktelig bedre ut, selvom jeg må unngå å bruke lipgloss og lignende i ett par dager. Jeg er veldig glad i å bruke sminke, og i sommer har jeg alltid hatt på meg både lipliner, leppestift og noen ganger har jeg også hatt på meg lipgloss. Det jeg ikke har tenkt på er at flere av produktene som jeg har brukt ikke har inneholdt solfaktor, og derfor tror jeg kanskje det kan være litt av grunnen til jeg har fått munnsår + at nå er jo solen ganske så sterk.

Om sommeren bruker jeg generelt lite sminke – jeg sminker meg gjerne litt om kvelden, men på dagen er jeg ganske flink til å inngå å ha på meg for mye sminke. Dette dreier seg litt om at jeg er mye på stranden, og i tillegg bader jeg. Kombinasjonen av sminke og bading er jo ikke spesielt bra, og jeg tenker jeg kan fortelle dere litt om hva jeg unngår å ha på meg i solen litt senere.

Disse bildene tok vi med iphonen rett i sollys, så kvaliteten er ikke så veldig bra, men alt er jo bedre enn ingenting.

Antrekket / skjørtet : Som dere kan se har jeg på meg en tubetopp og ett skjørt. Legg gjerne merke til formen på skjørtet ( fra toppen av skjørtet ned til den første folden begynner. ) Dette er med på å fremheve magen, så vanligvis er ikke dette ett skjørt jeg vanligvis ville ha gått for ( for man gjerne kan se litt ” større ut ” rundt selve mage – partiet. ) Anyways : Jeg har bestemt meg for å prøve å bli litt flinkere til å kjøpe klær og faktisk bruke det jeg har. Jeg kan ikke love at det skjer, men jeg skal i det minste prøve.

Tubetoppen : En tubetopp vil være med å fremheve overkropp og skuldre – les gjerne mer om sammensetting av tubetopper HER.

Tips : Har du en hatt som du muligens begynner å bli litt lei av? Da kan du finne frem ett bånd ( som du har liggende hjemme ) også feste det rundt hatten – for da blir hatten nesten som ny.

Jeg håper dere likte tipsene! 

0 kommentarer

Siste innlegg