Forandring fryder

Her forleden dag tok jeg turen ut til foreldrene mine – først og fremt for å besøke dem, men også for å hente litt interiør. Som dere kan se har vi fått på plass de nye blomster – putene, og dem har jeg plassert ytterst i sofaen ( fordi jeg synes det er finest når de største putene er plassert helt ytterst. ) Kan dere huske da jeg kjøpte meg noen blå, og brune silke / velur puter? Det er vel ca 2 år siden jeg kjøpte dem, så det er nok ikke så lett å huske, men nå har jeg tatt vekk de som var brune, også har jeg plassert dem blå – innerst mot midten i selve sofaen ( på begge sidene – ved puten som står plassert i midten. )

Nå begynner det virkelig å komme seg her, og vet dere hva? Jeg har fått opp noen helt fantastiske speil, som jeg gleder meg så mye til å vise dere. Som dere sikkert har skjønt har jeg virkelig fått sansen for interiør, og innredning – herregud som jeg koser meg. Det er ikke så mye som skal til for å kunne få den fine stemningen. Stearinlys – planter – pledd – puter, og ikke minst blomster, er det ” lille ” som skal til for å kunne få den gode stemningen. Det går ikke en eneste kveld uten at jeg tenner stearinlys – for det gjør noe med hele stemningen.

Tilbake til putene: Helt i midten av sofaen tenker jeg å få tak i enda en blomster – pute, men i en mindre versjon. Jeg vil helst ha den samme puten, som jeg har på blomster – putene fra før ( men i en mindre str ) så hvis ikke det finnes / selges, så er det spørs om jeg må kjøpe meg en, også ta meg en tur til sydama i Mandal.

Jeg håper dere likte resultatet – nå er det snart tid for Paradise!

0 kommentarer

Siste innlegg