Filmer og serie tips for Januar 2020

I Januar 2020 har jeg / vi virkelig kost oss foran skjermen, og derfor vil jeg anbefale noen filmer og noen serier!

FLIP IT LIKE DISICK : Denne serien handler om Scott Disick ( som er kjent fra serien Keeping up with the Kardashians. ) Scott er lidenskapelig opptatt av eiendomsutvikling – når han og vennene hans kjøper luksuriøse boliger i de høyeste prisklasser for og pusse dem opp. Dette er en serie som passer godt for deg som liker : Humor, Interiør og luksuriøse boliger. Terningkast 5! 

The Twin : Denne serien handler om to tvillingbrødre som lever to vidt forskjellige liv! Erik er den blakke surfe ” bomsen ” mens Adam er en suksessrik forretningsmann. Når Erik oppsøker sin tvillingbroren ( som han ikke har sett på 15 år ) så ender de opp med en krangel, som fører til at Adam dessverre blir drept.For å unngå å bli arrestert må Erik ta over Adam sin identitet. Og det viser seg at den største utfordringen ikke er å unngå å bli avslørt, men å late som du er en annen enn den du virkelig er. Terningkast 6! 

Vikings : ( Skrevet av Atle siden jeg satt i tlf. ) Handlingen foregår stort sett i nord Europa og Ragnar og sønnene tar oss med på en utrolig reise som omhandler alt ifra plyndring og drap til relgions forståelse. Her er det makt, intriger, begjær og action i reneste form. Etterhvert vil man faktisk se at historien bygger på historiske personer som blant andre Harald Hårfagre og en viss herre med navn Olav. Om jeg ble mer stolt av å være norsk etter disse sesongene er jeg nesten litt usikker på, men ja.. Jeg er stolt 🙂 Meg : Dette er den beste serien jeg noensinne har sett, og mest sannsynlig vil det alltid være den beste serien! Vi begynte på sesong 1 ( i begynnelsen av januar ) og nå har vi kommet til sesong 5, og da sier det litt om hva vi har brukt kveldene våre på. Terningkast 6! ( Atle har visst sett alle episodene, men snill som han er ser han hele serien på nytt – for min skyld. )

Revenge Body : Er en serie som handler om at Khloe Kardashian gir mennesker muligheten til å ta kontroll over sin egen kropp. Med god hjelp fra både Khloe, personlige trenere, og ulike stylister vil deltagerne føle seg ” nye “, og ikke minst vil de oppnå målene sine! Terningkast 4! 

Maleficent : Er den eneste filmen vi har sett i januar! Fem år har gått – fra den første filmen, og Aurora er dronning i det magiske ” riket ” der feene holder ti. Maleficent har trukket seg litt tilbake, men hun tar opp kontakten med engang hun får vite at prins Philip og Aurora skal gifte seg. Kongen gleder seg over giftemålet, og han hår også ett håp om at begge rikene kan forenes. Mens dronningen har helt andre planer! Aurora befinner seg midt i en drakamp. Skal hun velge menneskene eller feene? Terningkast 5!

Disse filmene og seriene har jeg sett i januar 2020!

0 kommentarer

Siste innlegg