En vellykket bursdagsfeiring

God morgen. Som dere vet hadde jeg allerede feiret bursdagen min sammen med Line, Siv og Mille, men det var igår jeg fylte år. Dagen startet ganske rolig – jeg og Matcho gikk oss en lang tur til morgenen, og utover dagen kom Ida Marlen med en nydelig orkidè. Jeg tror ikke dere vet hvem Ida er, men hun er som en søster for meg, så det var utrolig koselig at hun kom på besøk.

Mamma kom på besøk utover kvelden, og hun hadde meg seg noen nydelige roser til meg. Jeg elsker hvite roser, og disse rosene er både jeg og mamma sine favoritter.

Her kan dere se den nydelige orkidèen. Jeg har faktisk lenge tenkt på å kjøpe meg en hvit orkidè, så dette passet jo helt utmerket.

Mine fantastiske svigerforeldre kom også på besøk i løpet av kvelden, og av dem fikk jeg penger, som jeg skal kjøpe meg noe fint for, og gaven som jeg fikk av Atle skal dere få se litt senere. Tusen takk til alle som har vært med på å gjøre dagen min så fin – både igår, men også da jeg feiret bursdagen sammen med Line, Siv og Mille. Jeg er utrolig takknemlig for alle jeg har rundt meg, og jeg er også så glad for dere – mine fantastiske blogglesere.

0 kommentarer

Siste innlegg