Nye plakater på jenterommet

Reklame | Desenio

God morgen alle sammen! Jeg titter bare innom for å vise dere noen nye rammer og plakater som Leah fikk til bursdagen sin.

Koden MARTE25 gir deg 25 % rabatt hos Desenio mellom 3 – 5 desember. Koden kan man bruke på alt HER ( bortsett fra rammer eller handpicked – collaboration posters / personlige posters. )

Love Warriors plaketen ( elefanten ) : Er en vakker plakat av en elefant, og den passer helt perfekt til ett barnerom! Denne plakaten er en påminnelse om at vi alle har en fighter i oss som vi kan hente frem når situasjonen krever det.

Rammen ( til plakaten ) : Er laget av gjennomsiktig akryl, som er et veldig lett og uknuselig materiale! Denne rammen passer kjempe fint til ethvert hjem, og sort er jo en farge som passer til absolutt alt.

” Elefanten ” kan du få kjøpt HER. 

Love yourself plakaten får du HER.

Rammen til elefant plakaten finner du HER. 

Rammen til Love yourself plakaten får man HER. 

Hva med å kjøpe noe fint til noen du er glad i til jul? Nettsiden finner du HER. 

( Sponset plakater og rammer. ) 

2 kommentarer
    1. Innlegget nå du merkes øverst. I wordpress hvor du skriver innlegget må du hake av for Reklamepost(Under ruten hvor du skriver selve innlegget) og skrive hvem du reklamer for. Gjør du ikke det vil heller ikke innlegget ditt vises på fremsiden av Blogg.no

      1. Tusen hjertelig takk 🙂 Blogginnleggene mine har ikke vist seg på fremsiden av blogg.no på flere mnd, og jeg har faktisk ikke skjønt hva som er galt. Tusen hjertelig takk 🙂

Siste innlegg