Det viktigste jeg har lært i 2019

2019 har vært et utrolig lærerikt år, og derfor vil jeg si litt om det! 

Visste du at en person kan endre fremtiden sin – ved å KUN endre holdningen sin? Dette har jeg fokusert mye på ( i løpet av året. ) Hverdagen min er derfor helt annerledes – fordi jeg har fått en annen holdning i forhold til livet!

Vi har alle hatt være perioder – der man har vært skuffet over både foreldrene sine, vennene sine og kjæresten sin! Hvis man fokuserer på det som er negativt så vil det negative alltid være der! Ingen mennesker fortjener å bruke tid på å irritere seg over det negative. Man burde heller ta lærdom av det som har vært negativt!

Negative tanker kan være med på å bruke opp ” kreftene dine ” og da er det så viktig at man stopper opp – for å fokusere på det som er viktig! Fortiden kan man ikke gjøre noe med, men fremtiden kan man forandre, og klarer man det vil livet bli helt fantastisk. For at vi som mennesker skal klare å opprettholde en positiv innstilling er det ABSOLUTT nødvendig at man har støttende mennesker rundt seg, og derfor må man KUN velge de mennesker som vil deg godt!

Jeg vet at man kommer LANGT hvis man alltid er positiv, og hvis man behandler andre mennesker bra. Måten du behandler andre på – har en stor effekt på hva du tenker om deg selv, og hvordan du behandler deg selv!

Kritikk kommer man aldri unna, men man burde lære seg hvordan man skal håndtere kritikken ( på en bra måte. ) Kritikk kan noen ganger være litt negativt ( men det kommer også an på hvordan man håndterer det. ) Noen ganger kan faktisk kritikk være positivt – spesielt hvis man kan forbedre seg!

Livet er faktisk et valg! Man kan velge selv om man ønsker å ha ett positivt eller et negativt liv – det er kun opptil deg!

0 kommentarer

Siste innlegg