Derfor kler du fargen rosa 2020

Jeg har forelsket meg helt i denne søte omslagstoppen! 

Jeg elsker rosa, selvom det er en farge som kan være litt vanskelig! Rosa kan ofte bikke over i en litt FOR sukkersøt stil, men det kan være kult å kombinere f.eks en rosa overdel med en underdel som er sort ( gjerne i skinn. )

Her er noen tips : De rosa pastell – fargene er ofte finest til dem som er mørke og som har en gylden hud. Er man blek kan man også kle rosa, men den skandinaviske huden bør nok unngå den duse varianten .

Jeg vil anbefale : At man velger en dypere variant ( spesielt hvis man er litt blek ) fordi den vil da passe bedre! Toppen jeg har på meg er kjempe fin når man har litt farge på kroppen, og om sommeren blir jeg ofte brun.

For noen år ( tilbake ) hadde jeg en drøm om å jobbe i en klesbutikk – rett og slett fordi jeg hadde ett stort ønske om å hjelpe andre mennesker. Heldig som jeg er har jeg dere ( som er mine faste følgere ) og jeg elsker å kunne dele tips med dere via bloggen. Jeg har alltid hatt et godt øye for detaljer, og jeg ser ofte hva andre mennesker kler. Noen ganger får jeg tilsendt bilder – der venner og bekjente har på seg ulike klær ( når de har klærne på seg i et prøverom. ) Jeg synes det er kjempe gøy å kunne hjelpe – fordi det er noe jeg virkelig brenner for.

Hva skal man velge? Hva slags fasong på klærne bør man gå for? Hva slags farger kler hun best i forhold til hud, øyne og hår? Og hva slags budskap ønsker man å få frem? Skal man på fest eller skal man på shopping? Det er mye man må tenke på!

Her er en viktig huskeregel : Styr unna hudfarger og duse rosatoner ( spesielt hvis man er litt blek. )

Jeg vil også anbefale folk til å : Tørre mer! Det er noe med å komme seg litt ut av komfortsonen, og kanskje prøve noe helt annet en hva man kanskje ville ha valgt til vanlig! Man kan bli overrasket over hva man kler, men den viktigste regelen er : At man kjøper noe som man selv liker!

Når man først lærer seg å kle seg riktig – er det dobbelt så gøy å shoppe! 

0 kommentarer

Siste innlegg