Den perfekte jumpsuiten

Dagens antrekk : Kan man bruke til både hverdags og fest, og man kan også bruke det til både jul og nyttår!

Den perfekte jumpsuiten : Har jeg nettopp kjøpt av ei kjempe skjønn jente som jobber på Bikbok. Hun hadde noen klær liggende ( som hun ikke lengre brukte ) og heldig som jeg er fikk jeg muligheten til å se på klærne hennes.

Tips : En jumpsuit er i mine øyner ett perfekt plagg som passer til så mange anledninger. Dere vet sikkert hvordan det er når man har dårlig tid, og man absolutt ikke finner noe i klesskapet : Derfor er jumpsuiten den perfekte løsningen! 

Fordelen ved å ha på seg en jumpsuit : Man slipper å lete etter andre klær – så enkelt er det. Det eneste man trenger å tenke på er faktisk kun selve tilbehøret.

Her er noen gode tips : Fremhev midjen – ved å ta på deg ett belte ( hvis ikke jumpsuiten allerede er innsvingt. ) Man kan gjerne ta på seg noen smykker, ett belte, en hatt og lignende. Har man har på seg en jumpsuit som er litt nøytral i fargen, så kan det være fint å piffe opp antrekket ved å ta på seg noen fargerike sko. Til hverdags kan man gjerne ha på seg noen sneakers eller sandaler, og til fest kan man gjerne gå for noen pumps.

Jeg håper dere likte antrekket!

0 kommentarer

Siste innlegg