En helt forferdelig dag

Først og fremst må jeg bare si at jeg er så takknemlig fordi jeg bor i Norge! Igår hadde vi nemlig ikke vann ( fordi det skulle byttes ut noen rør i området hvor vi bor. ) Til å begynne med tenkte jeg at det overhodet ikke var noe problem uten vann – for det var jo bare snakk om ca 12 timer.

Meg : Jeg må på do. Atle : Jeg kan finne en bøtte til deg. Jeg tar opp tlf min og ringer til pappa : Kan du plis hente meg. Mesteparten av dagen min tilbrakte jeg hos foreldrene mine sammen med Matcho, men etterhvert var det en som dukket opp, og det var nemlig Atle. Jeg burde nok ha tatt med meg litt vann da jeg først var hos foreldrene mine, men så langt tenkte ikke jeg, så da kunne jeg jo like godt være en god kunde for både Imsdal og for bakeriet!

Det værste med at vi ikke hadde vann var : Selvfølgelig doen!

Men heldigvis har jeg alltid Antibac i vesken ( generelt over alt i leiligheten. ) For kan dere tenke dere hvordan gårsdagens egentlig hadde vært hvis ikke det hadde vært for Antibac? Jeg kunne jo ikke ha spist noe som helst, og jeg hadde jo heller ikke kunnet tatt på ting. Vel, hadde det ikke vært for Imsdal så hadde jeg heller ikke fått renset huden før jeg la meg. Kjære vann : Jeg er så SINNSYKT glad for at du endelig er tilbake!

( Noen innkjøp og bilder fra den siste perioden. )

0 kommentarer

Siste innlegg