De perfekte høst skoene

Must have denne sesongen! 

Jeg har forelsket meg helt i de nye skoene mine som er like fine til skjørt og til kjoler som det de er til bukserHvis man skal investere i noen nye sko så tenker jeg ofte : Det enkle er ofte det beste. Jeg elsker det elegante designet – skoene er så klassiske, og de passer til absolutt alt. Den spisse tåen gir den minimalistiske stilen det lille ekstra, og dette er som sagt en klassiker som alltid vil være i vinden.

Dette er jeg nøye på når jeg skal kjøpe meg sko : Hælen skal ha god støtte, og jo stivere hælen er – jo bedre hold har skoen, og disse skoene er kjempe gode å ha på seg. De er rett og slett lekre, og de er til og med praktiske på sølete dager, der det er vått utendørs.

Fordelen med sko som har hæler : Hæler er en fordel hvis man ønsker å pynte seg litt ekstra, og de er også med på å gi ett inntrykk av smalere ben.

Slik får man den motsatte effekten : Dersom du går i ett veldig tettsittende antrekk og støvlettene er veldig store / klumpette, så vil dette kunne ha motsatt effekt + at bena vil se kortere ut. Hæler er en fordel hvis du skal bruke ankelstøvletter til pent.

Fordelen med den spisse tåen : Sko med spiss tå passer til det aller meste. Det kan være kjempe kult til en jeans eller en skinnbukse, og det kan også være fint til ett maskulint eller ett feminint antrekk.

Antrekket mitt : Som dere kan se har jeg på meg sorte klær, og en rød veske. Velg gjerne en veske som har litt farge – når man kler seg i sorte klær.

Til disse skoene kan man kle seg: Klassisk – rocka – maskulint – romantisk – valgene er mange og dette er de perfekte skoene til høsten.

Skoene er fra Tønnesen ( hvis noen lurer på det. )

0 kommentarer

Siste innlegg