Angsten for viruset!

For noen dager siden var jeg sammen med foreldrene mine og søsknene mine, og da var det en som holdt ett lite ” foredrag ” i forhold til viruset!

Pappa : Nå må alle være ekstra nøye med å vaske hendene, slik at man unngår smitte. Pappa : Marte, du trenger ikke å gjøre noe annerledes – du fortsetter bare sånn som du gjør.

Jeg har alltid vært ekstremt opptatt av hygiene, men nå er det KJEMPE viktig at alle mennesker er det! Boksemat – munnbind og Antibac – flyr ut av butikkene! Mange mennesker er redde, mens andre er kanskje ikke fullt så redde.

Her er noen tips : God håndhygiene er viktig – for både de som er friske, og for dem som er syke. Er man syk man holde seg hjemme ( for å hindre å smitte andre mennesker. ) Vask hendene ofte ( eller bruk Antibac ) spesielt når man har vært ute blant andre folk.

Personer som er syke må unngå : Å hoste når de er i nærheten av andre mennesker ( host isåfall inn i armhulen ) og bytt genser / jakke når du kommer hjem. Jeg skriver ikke dette for å skremme andre, men jeg vil at folk skal forstå alvoret, og det tror jeg ikke alle gjør! Man må aldri ta noen sjangser i forhold til andre menneskers helse, og derfor må man ta dette alvorlig!

Jeg stoler på meg selv, men jeg stoler ikke på andre ( i forhold til hygiene ) og derfor er det bedre å vaske seg engang for mye – en for lite!

0 kommentarer

Siste innlegg