7 nye ting, og noen tips

Jeg har alltid vært utrolig glad i å shoppe, men en ting dere kanskje ikke vet er at jeg lager lister før jeg skal på shopping, og i tillegg skriver jeg en liste når jeg har opprydning i klærne mine.

Derfor skriver jeg lister : Har man mange oppgaver i løpet av en dag som man må / vil få gjort, så er det genialt å skrive lister, og det beste av alt er at man blir utrolig motivert når man ser alt som har blitt gjort i løpet av en dag. Når man rydder i klærne sine så finner man fort ut av hva man mangler, og derfor kan det være fint å skrive ned de tingene man trenger.

Her er noen gode tips 

System er løsningen : Hvis du rydder i klærne dine, så kan det være lurt å lage noen hauger, slik at man har system på hva man vil beholde, gi bort, og selge.

Hva gjør man hvis man mangler noen plagg? Det man gjør er å finne frem ett ark, og en penn, så skriver man ned de plaggene man mangler, slik at man vet hva man skal kjøpe. Dette er grunnen til det er så sinnsykt genialt med lister, man har kontroll på absolutt alt.

Hva gjør man hvis man har for mange av de samme plaggene? Jo, da kan man gjerne gi bort eller selge noen av klærne sine, selvom det til tider kan for noen kanskje være litt tøft.

Dette trenger alle mennesker : Basisplaggene som passer til absolutt alt, og mine bruker jeg om igjen, og om igjen – de redder meg fra så mange kles – kriser. Basisplagg er lette å kombinere, spesielt hvis man går for noen nøytrale farger, og som dere vet er disse plaggene noe som aldri vil gå av moten.

T – SKJORTE : En blå t skjorte kan man gjerne kjøpe seg til våren, eller til sommeren, men har man ikke en t – skjorte som er  hvit, bør man først kjøpe seg det. En hvit t – skjorte er lett å style, og den passer til alle anledninger. Grunnen til jeg kjøpte meg en blå er først og fremst pga fargen, men også fordi jeg følte dette plagget gikk under nødvendige kjøp.

Her kan dere få se en farge som man vil se mye av på både våren, og sommeren. Denne toppen er helt enkel med noen søte, og enkle knapper, og den er veldig lett å style.

Her kan dere få se den samme toppen bare i kremhvit. Hvis jeg finner noe jeg liker så har jeg en tendens til å kjøpe den i alle fargene, hehe.

Denne toppen har jeg faktisk to av + at jeg har den i flere ulike farger. Blonder, og undertøys – inspirerte plagg er også en stor trend, og hvitt er en ” farge ” jeg har blitt utrolig glad i.

Og her kan dere få se tre ulike spenner, som jeg virkelig elsker. Jeg har fått skikkelig dilla på spenner, og jeg har laget noen ulike frisyrer, som jeg skal vise dere etterhvert.

Denne uken har jeg shoppet veldig lite, og det vil jeg prøve å fortsette med.

  •  – Nye innkjøp – 
0 kommentarer

Siste innlegg