5 favoritter

Anastasia Beverly Hills har det beste til brynene! Har dere hørt om ” Queen of Brows ” ? 

Idag tok jeg turen innom Sølvi fordi jeg elsker produktene til Anastasia, og derfor vil jeg fortelle dere litt om dem.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade : Er ett vannfast produkt som jeg elsker til brynene. Jeg bruker den blonde ( fordi jeg ønsker ikke for mørke bryn ) og jeg elsker den ” kremaktige ” konsistensen. Skal man bade eller f.eks trene er dette ett produkt som jeg anbefaler – med tanke på at det er vannfast. Den er lett å påføre, den setter seg godt på hårene ( den holder hele dagen. ) Dette er også bestselgeren til Anastasia – noe jeg LETT kan forstå!

Anastasia Pro Pencil : Er en ” blyant ” som man kan bruke som f.eks en ” primer ” på øyelokkene ( før du legger f.eks øyenskygge. ) Jeg synes den er kjempe fin å bruke som high – light under øyenbrynene, og i øyekroken ( med litt øyenskygge over. ) Den fungerer også helt utmerket hvis man ønsker å dekke over noe ( som f.eks noen mørke ringer / flekker. )

Anastasia Brow Definer : Er ett produkt som jeg enda ikke har prøvd, og derfor kan jeg ikke uttale meg om produktet ( helt enda. ) Vel, jeg liker at den har en børste ( på den ene siden av pennen ) for da kan man lett mykne opp de harde kantene. Jeg skal komme tilbake til produktet etterhvert ( når jeg har testet det ut en liten stund. )

Lipgloss fra Eva Garden : For at leppestiften / lipglossen skal sitte lengre så kan man gjerne legge et tynt lag foundation på leppene som en base. Man kan gjerne også ramme inn leppene med en lipliner og til slutt din favoritt leppestift / lipgloss.

Denne lipglossen har en plumping effekt, og det liker jeg – med tanke på at jeg elsker fyldige lepper. Teksturen er veldig myk og ” kremet. Den gir også mye glans, i tillegg er den veldig glamorøs, og den sitter veldig lenge.

Produktene kan man få kjøpt hos Sølvi.

0 kommentarer

Siste innlegg