3 gode tips til jenterommet

Hvis man skal male ett jenterom kan det være fint at man lager en plan. Planen bør man lage sammen, slik at man vet hva hun liker, og hva slags farger hun kunne tenke seg. Det å planlegge ting på forhånd er noe jeg alltid gjør – fordi det sparer meg for så utrolig mange ” feilkjøp “.

Her er 3 gode tips når man skal innrede ett jenterom : 

1 : Start først med en skikkelig opprydning. Kast, selg og gi bort det som man ikke vil ha, og det som man ikke trenger.

2 : Tenk oppbevaring! Man får aldri nok oppbevaringsplass, og ofte kan det være fint å ” skjule ” det som man ikke ønsker å ha synlig. Kjøp gjerne noen fine bokser, slik at man kan oppbevare ” små tingene ” i boksene, og det er også med på å kunne skape ett ryddig inntrykk.

3 : Tenk fremover ( langsiktig. ) Behov og meninger kan ofte endre seg litt kjapt ( spesielt for barn ) og derfor bør man ta noen valg som fungerer fint på sikt ( i forhold til maling, møbler, farger og lignende. )

Ett eksempel : Kan jeg få en rosa sofa? Vel, jeg anbefaler at man venter med å kjøpe det – fordi barna forandrer meninger ganske kjapt. Man kan heller kjøpe en rosa pute – for neste gang har kanskje barnet funnet noen nye ønsker / ideer.

Bamsen ( som sitter på konsollbordet ) har Leah hatt med seg overalt – oppigjennom årene. Jeg har til og med fått ” låne bamsen ” når jeg har hatt mareritt. For da er det jo så godt å kunne ha en bamse ( som kunne ” passe på meg “. )

I helgen malte Atle soverommet til Leah, mens vi ryddet og sorterte i leker og klær. Leah har vært her siden fredag, og dere kan tro vi har vært flinke til å stå på! Jeg synes fargen er helt nydelig, og den passer så fint til et jenterom.

Hva slags stil skal man egentlig satse på? Møbler og interiør skal vi kjøpe imorgen – gjett om jeg gleder meg til det.

Jeg håper dere likte fargen, og ikke minst tipsene! 

2 kommentarer

Siste innlegg