New in : Litt nødvendigheter!

Det er alltid digg å spise frokost eller lunch fra bakeriet!

Visste dere at jeg er den beste kunden deres? Vel – nå vet dere det!

NEW IN : Her ser dere se et antrekk som jeg har kjøpt til meg selv! Jeg synes shortsen og toppen passer så godt sammen.

Disse klærne kjøpte jeg til Mille – da hun hadde bursdag.

Og til slutt har jeg kjøpt litt ” nødvendigheter ” som strikk, mascara og lignende.

Senere skal jeg vise dere noen bilder fra bursdagen ( hvis jeg får tid. )

Følg drømmene dine!

TILBAKEBLIKK : 4 ÅR SIDEN! 

Jeg husker så godt da Atle sa : Hva vil du gjøre på bursdagen din? Den gangen ville jeg : Selvfølgelig ut å ta bilder! Det er rart med det, men jeg føler nok at jeg har kommet til et punkt der jeg har blitt ” mere ” voksen. Jo eldre man blir – jo tryggere blir man på seg selv. Og ikke minst blir man nok mer bevisst på hva man vil bruke tid på. Forstå meg rett : Jeg elsker hverdagen ( både med bloggen og Instagram ) men jeg vil dere skal vite at det tar mye tid. Det begynte som en hobby, men nå har det blitt mer som en jobb, og det har også vært et mål.

En av mine beste egenskaper ( men også værste ) er : At jeg aldri gir meg! Har man en drøm må dere love meg å alltid følge drømmen – uansett!

Tilbakeblikk : 2 år siden!

SÅNN SÅ JEG UT FOR AKKURAT 2 ÅR SIDEN!

Disse putene fant jeg frem igår! Jeg hadde egentlig planer om å selge dem ( for ca 1 år siden ) men heldigvis gjorde jeg ikke det. Idag skal jeg : Rydde og vaske! Jeg skal også ta noen bilder for et fremtidig samarbeid. Hvis dere er nysgjerrige ” på det nye ” samarbeidet så må dere gjerne sjekke ut nettsiden ( til Hadeland Glassverk ) HER.

Bortsett fra det skal jeg plukke ut noen bilder – møbler – maling – beis og diverse ( alt kommer på bloggen etterhvert. )

Du må gjerne følge meg på Instagram ( på den nye profilen min ) den finner du HER. 

New in : Vaser!

Nå har jeg endelig fått på plass : Verdens fineste vaser! Jeg har også laget en profil ( på Instagram ) og den finner du HER. 

På den nye profilen : Vil det kun være fokus på interiør, og der skal jeg blant annet legge ut de nydelige vasene ( som er fra Bohus. ) På den andre profilen skal jeg fortsette sånn som før ( med antrekk – hverdagsliv og lignende. )

New in : Sminke!

Selvom man ikke er like mye sammen med folk som man pleier så er det viktig at man sminker seg! 

Det siste året har vi ikke kunne vært sammen med så mange folk, og derfor går jeg ut fra at jeg ikke er den eneste som har sminket meg mindre. Noen ganger er det deilig å spare litt tid ( spesielt om morgenen ) mens andre ganger kan man godt ” kjøre på “. Jeg ELSKER å eksperimentere med sminke, og dessuten er det en fin måte å kunne ” uttrykke seg ” seg selv på.

Dagens antrekk!

Gjør det beste ut av livet, og alltid tenk positivt! 

Det som er viktig ( under corona tiden ) er : At man er mer opptatt av livet ( som det faktisk er ) og ikke som det skulle ha vært! Man kommer veldig langt med å tenke positivt! Idag har jeg vært hjemme å kost meg sammen med Atle. Nå skal vi snart hente en pizza, også skal vi se på The Voice.