Trender for 2021 : På catwalken og i interiøret

Macho koser seg i den ” nye ” teddy stolen!

Vel – stolen er ikke helt ny ( lengre ) for den kjøpte jeg nemlig for 1 mnd siden, og jeg ELSKER den!

Teddy : Er en stor trend – både på catwalken og ikke minst i interiøret.

Beklager hvis jeg har vært litt dårlig til å oppdatere dere ( den siste tiden. ) Jeg holder på med et par ” styling – jobber ” som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om.

Melodi Grand Prix!

Nå har vi nettopp sett Melodi Grand Prix! 

Hadde det ikke vært for tv `n og alle de 1000 kanalene vi har så hadde jeg helt sikkert gått på veggene! Jeg hater alt som skjer ( i forhold til corona ) og jeg savner det ” normale ” livet. Idag hadde jeg egentlig tenkt til å shoppe, men det måtte jeg bare avlyse – da kommunen anbefalte at man burde holde seg hjemme. Jeg håper dere har det bra, og at alle har noen rundt seg. Smask – smask – smask!

Tips – styling og bilder!

Idag vil jeg tipse dere om et kjempe fint sted ( som man kan feire bursdager og lignende ) i Corona tiden.  

Når mamma fylte 70 bestemte vi oss for å holde en liten overraskelsesfest for henne! Feiringen holdt til på Øyslebø ( i aktivitets parken ) og meg og Molly sto for pyntingen.

Mesteparten av ballonger og lignende er fra Ringo ( reklame. )

Bord – styling : Jeg skal ikke legge skjul på at jeg ELSKER kontraster, og her ser dere et godt eksempel på det.Jeg elsker disse serviettene, og ikke minst interiøret mitt ( som jeg tok med meg hjemmefra. )

Tips : Hvis dere legger merke til bord dekorasjonen så har jeg pyntet med ulike grantrær. Siden bursdagen befant seg i skogen – passet det perfekt å få ” naturen ” frem på bordet.

Her ser dere et bilde av : Pappa, mamma, Adrian, Niklas, Sindre og Maybritt. Dagen da vi feiret bursdagen var det 14 minus grader, men hva gjør vel det – når man er sammen med familien!

Barna lekte og de koste seg hele tiden!

Jeg savner å kunne klemme alle de små!

I farta!

Styling – styling og styling!

Alltid like gøy å gjøre i stand til mamma sin bursdag! 

Idag har jeg ENDELIG blitt ferdig med et kjempe stort prosjekt og jeg er så fornøyd med resultatet. Jeg har jobbet ” ræva ” av meg i flere uker så nå skal det bli godt å endelig slappe av. I helgen har vi egentlig ikke så veldig mange planer. Imorgen kommer mamma ( og da skal vi lage en video. ) Senere skal vi se på The Voice ( som er kveldens høydepunkt ) bortsett fra Atle. Nå skal vi snart legge oss, og det skal bli så sinnsykt deilig. God natt – alle sammen!

New in : Lampe

Lampen finner du HER ( sponset lampe. )

Molly hadde lyst på en ny lampe til soverommet, og derfor vil jeg vise dere et bilde. Bazar – serien er en klassiker fra Byrydens og en slik lampe passer perfekt til alle typer hjem. Siden Molly har hvite vegger ( på soverommet ) passet det helt utmerket med en hvit lampe! ( Stylingen er gjort av Line. )

Slik dekker man et fint bord

Idag vil jeg vise dere en kjempe fin bord – styling ( i forbindelse med mamma sin 70 årsdag. ) Her har jeg dekket opp med kopper  og engangs – tallerkener, også har jeg hengt opp ballonger og pyntet bordet.

TIPS : Det er ofte fint å holde seg til en fargepalett! Man må ikke være redd for å kombinere ulike størrelser ( på vaser – lykter og lignende. ) Det gjør uttrykket mere levende – bare et lite tips!

Det mangler visst noen servietter på det ene bilde, men jeg håper dere liker stylingen!

New in : Lampe

Her forleden dag fikk jeg en kjempe fin lampe i posten, og den finner du HER.  

Jeg valgte å gå for en lampe som var : Hvit – selvom jeg synes den er kjempe fin i både sort og grått. Bazar vegglampe : Er en lampe som jeg synes er helt nydelig til et soverom, og som dere vet liker jeg når det er litt enkelt!

Jeg skal vise dere noen flere bilder med engang vi får lampen opp på veggen.